U ponudi nudimo komore za odmrzavanje (defrostaciju), za hladno dimljenje i zrenje.

Komore za hladno dimljenje namijenjene su za prvu fazu proizvodnje trajnih proizvoda koja uključuje: početak fermentacije, fermentaciju, zrenje, sušenje i dimljenje hladnim dimom. Standardni tip komore pokriva proizvodne procese koji se odvijaju u temperaturnom rasponu 15 do 30 °C  u uvjetima kontrolirane vlažnosti u rasponu od 65 do 95%, a gubitak vlage proizvoda iznosi do 3%/24h, ovisno o potrebama i uvjetima.

Komore za zrenje dizajnirane su za drugu fazu fermentacijskog procesa kod proizvodnje trajnih mesnih proizvoda. U njima se odlažu proizvodi nakon završetka prve faze procesa, te u kontroliranim uvjetima temperature, vlažnosti te brzine i smjera strujanja zraka stoje i zriju. Radna temperatura varira od 15 do 22°C uz regulaciju vlage u količini od 65 do 90%. Gubitak vlage je od 1 do 1,5% / 24h pri 15°C i 70% vlage.

Također, naše komore imaju opciju dvostrukog (dualnog) strujanja zraka. Prednost sustava je prilagođavanje programa na horizontalnu distribuciju zraka sa vrha ili vertikale do dna kako bi se osiguralo najbrže i najbolje sušenje bez efekta "prstena" na proizvodu. Protok zraka koji se koristi ovdje je od dna prema vrhu i obratno. Ovo rješenje pruža potrebno smanjenje brzine zraka za performanse sušenja.

Pošalji upit za proizvod
 
 
Prikaz strojeva
 
 
  Proizvodi - Sve