U suradnji s našim partnerima spremni smo vam:

  •   Osigurati izradu tehnoloških projekata po važećim EU propisima i standardima
  •   Opremiti pogon tehnološki optimalnom i pouzdanom opremom i strojevima
  •   Servisirati, i održavati kompletnu opremu
  •   Osigurati rezervne dijelove
  •   Automatizirati i unaprijediti postojeće strojeve, postrojenja i proizvodne linije upotrebom komponenti i mikroprocesora najnovije generacije (Aditec, B&R, Siemens, Jumo, Unitronics, Mitsubishi, Lenze, Schneider, ABB)

Tvrtka Proindoma bavi se opremanjem i automatizacijom u procesnoj prehrambenoj industriji, u procesnoj industriji općenito, te održavanjem industrijskih pogona i opreme.

Od samih početaka Proidnoma pretežito posluje unutar mesne industrije, gdje polaže velika iskustva i znanja u procesima obrade mesa i mesnih prerađevina. Najveći dio poslova tvrtka i dalje obavlja u prehrambenoj industriji gdje i zastupa brojne proizvođače strojeva za mesnu industriju.

Tvrtka posluje unutar Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, ali i unutar ostalih zemalja regije.

Osposobljeni smo osigurati Vam rješenja kod opremanja potpuno novih proizvodnih postrojenja, kod djelomične modernizacije opreme odnosno pojedinačne nabave strojeva, kao i održavati i automatizirati postojeću opremu.

Orijentirani smo na mesnu, mljekarsku, slastičarsku, pekarsku, te industriju napitaka i pakiranje svih vrsta prehrambenih namirnica i proizvoda.

 
Projektiranje

U suradnji s našim partnerima spremni smo za Vas osigurati izradu...

Pročitaj više
Nabava

Ako tražite rješenje za Vašu proizvodnju, bilo da se radi o rabljenim...

Pročitaj više
Automatizacija

Imate strojeve ili opremu koja je zastarjela i više nije u skladu sa...

Pročitaj više
 

Stalnim ulaganjem u znanja i vještine svojih zaposlenika i poboljšanjem opreme Proindoma širi svoje aspekte poslovanja i na ostale dijelove industrije u kojima je potrebno automatsko vođenje procesa. Vlastitim idejama, rješavanjem problematike automatskog vođenja, te razvojem i proizvodnjom vlastitih strojeva tvrtka pronalazi rješenje za sve zahtjeve i probleme klijenata.